Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Member Meeting

February 9 @ 7:00 pm - 9:00 pm

UPDATED: Virtual Meeting via Zoom

In light of COVID numbers, we are moving this meeting to on-line. Our member meetings discuss upcoming events, trail progress and organization updates, and often feature guest speakers from area bike and trail advocates. It’s a great way for new or potential members to get involved in the organization!

Agenda

(7:00) Introduction – Jay Cobau, Vice President, Bike to the Sea (5 Minutes)

(7:05) Ice-Breaker – Jim McGrath (25 minutes)

“Favorite Romantic Movie.” Share with the group a good “date night” movie.

(7:30) Report from January Board Meeting

–              Update on Feasibility study for Revere Beach Connection – Pete Sutton (5 Minutes)

–              Update on B2C Everett Bike Kitchen – Janet Green (5 Minutes)

(7:40) Northern Strand in the news – Jay Cobau (5 Minutes)

(7:45) Northern Strand Project Update – Pete Sutton (10 Minutes)

(7:55) Northern Strand in Pictures – Jay Cobau (5 Minutes)

(8:00) Upcoming events (5 Minutes)

–              March 2, B2C Board Zoom Meeting 7:00-9:00 PM (Jay Cobau)

–              March 9, B2C Member Zoom Meeting 7:00-9:00 PM (Jay Cobau)

(8:05) Future events (15 Minutes)

–              March 10 TBD, “Soul of a Cyclist” screening at Aeronaut Brewery, Everett. (Jay Cobau)

–              April 2 TBD, April Fools Bike Ride. (Pete Sutton)

–              April 6, B2C Board Zoom Meeting 7:00-9:00 PM (Jay Cobau)

–              April 13, B2C Member Zoom Meeting 7:00-9:00 PM (Jay Cobau)

–              April 23, Earth Day Cleanup, 9:00 AM -12:00 PM (Jay Cobau)

–              May 14, Malden Bike Safety Fair, TBD (Janet Green)

–              June 4, B2C Day Cleanup. TBD (Jay Cobau)

–              June 5, B2C Ride, 9:00 AM (Jay Cobau)

(8:20) 2022 Update on the Border to Boston trail.  Dave Read (30 Minutes)

(8:50) Final thoughts (10 Minutes) – Jay Cobau

Please email events@biketothesea.org or call us if you have any questions.

Details

Date:
February 9
Time:
7:00 pm - 9:00 pm
Event Categories:
,
Website:
https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZUrf-mgpzguHdK3mQXFesNZJJey-Bf4ty4A

Venue

Zoom Meeting
MA United States
View Venue Website