Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Member Meeting

March 9 @ 7:00 pm - 9:00 pm

Virtual Meeting via Zoom

In light of COVID numbers, we are moving this meeting to on-line. Our member meetings discuss upcoming events, trail progress and organization updates, and often feature guest speakers from area bike and trail advocates. It’s a great way for new or potential members to get involved in the organization!

Agenda

(7:00) Introduction – Jay Cobau, Vice President, Bike to the Sea (5 Minutes)

(7:05) Ice-Breaker – Jim McGrath (15 minutes)

  • “Out like a lamb.  Looking back at winter and forward to spring”.  Share with the group what you hope to do in Spring.

(7:20) Member News – Jay Cobau (5 Minutes)

(7:25) Stop and Shop Community Bag Program – Jay Cobau (5 Minutes)

(7:30) Report from March Board Meeting

  • Update on Feasibility study for Revere Beach Connection – Pete Sutton (5 Minutes)
  • Printing brochures and other – Janet Green (5 Minutes)

(7:40) Northern Strand Project Update – Pete Sutton (5 Minutes)

(7:45) Northern Strand in Pictures – Patrick Bibbins (5 Minutes) 

(7:50) Upcoming events (10 Minutes)

  • March 10, “Soul of a Cyclist” screening at Aeronaut Brewery, Everett. 6:00-9:30 (Jay Cobau)
  • March 30, Mystic River Path to Minuteman Bikeway Feasibility Study Public Meeting #2. 7:30-9:30. Zoom Meeting (Jay Cobau)
  • April 2, April Fools Bike Ride. 11:00 – 1:00 (Pete Sutton)

(8:00) Future events (20 Minutes)

  • April 6, B2C Board Zoom Meeting 7:00-9:00 PM (Jay Cobau)
  • April 13, B2C Member Zoom Meeting: JOYful Biking From Passion to Purpose, 7:00-9:00 PM (Jay Cobau)
  • April 23, Earth Day Cleanup, 9:00 AM -12:00 PM (Jay Cobau)
  • May 4, B2C Board Zoom Meeting 7:00-9:00 PM (Jay Cobau)
  • May 7, Healthy Melrose 10:00 AM – 2:00 PM, Fred Green Field (Dan Krechmer)
  • May 11, B2C Member Meeting: Dockside Restaurant.  7:00-9:00 PM (Jay Cobau)
  • May 14, Malden Bike Safety Fair, Ferryway School Malden 10:00 AM – 1:00 PM (Janet Green)
  • May 15, Mystic River Herring Run and Paddle Bike Ride, 11:15 AM (Pete Sutton)
  • May 21, Northern Strand Monthly Cleanup Location TBD, 9:00 AM -12:00 PM (Jay Cobau)
  • June 4, B2C Day Cleanup. Saugus/Lynn line (Jay Cobau)
  • June 5, B2C Ride, 8:00 AM Registration.  9:00 AM Ride Start (Jay Cobau)
  • June 9, Melrose Farmers Market. 2:00 PM – 6:00 PM  (Janine Venuti)
  • June 18, Portuguese-language Family Friendly Ride, TBD (Jay Cobau)
  • June 25, Northern Strand Monthly Cleanup Location TBD, 9:00 AM -1200 PM (Jay Cobau)
  • June 26, Rolling Ribbon Cutting Ride.  10:00 AM -2:00 PM (Jay Cobau)
  • July 23, Sand Sculpture Bike Ride.  TBD (Pete Sutton)

(8:20) Through Sullivan Square…and Beyond! Active Transportation Connections between the Mystic and Charles River Path Networks” – Karl Alexander, Friends of the Mystic to Charles (30 Minutes)

(8:50) Final thoughts (10 Minutes) – Jay Cobau

Please email events@biketothesea.org or call us if you have any questions.

Details

Date:
March 9
Time:
7:00 pm - 9:00 pm
Event Categories:
,
Website:
https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZUrf-mgpzguHdK3mQXFesNZJJey-Bf4ty4A

Venue

Zoom Meeting
MA United States
View Venue Website