Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

April 2021 Member Meeting

April 14 @ 7:00 pm - 9:00 pm

Our member meetings discuss upcoming events, trail advocacy updates, and organization updates and include social. It’s a great way for new or potential members to get involved in the organization!

Agenda

(7:00) Introduction – Jay Cobau, Vice President, Bike to the Sea (5 Minutes)
(7:05) Ice-Breaker – Jim McGrath (15 minutes)
    “Spring Fever – What are you excited for/looking forward to this Spring?”.
(7:20) Dockside Restaurant Update – Jay Cobau (5 Minutes)
(7:25) Report from April Board Meeting – Janet Green (10 Minutes)
(7:35) Construction progress update in pictures – Jay Cobau (10 Minutes)
(7:45) Northern Strand Project Update – Pete Sutton (10 Minutes)
(7:55) – “Mary Ellen Welch Greenway Extensions: Winthrop, Revere, and Chelsea?”
     Michelle Moon, Principle at Civic Space Collaborative. (15 minutes)
(8:10) – Hispanic Community Outreach Committee.  Jay Cobau (15 Minutes)
(8:25) Report on past events (10 Minutes)
     –   April 10, Malden Cleanup on Canal Street – Jay Cobau
(8:35) Upcoming events (20 Minutes)
     –   April 17, Malden Cleanup at Salemwood School 9:00-12:00 Jay Cobau
     –   April 24, Everett Cleanup at Everett Earthworks Park 9:00-12:00 Jay Cobau
     –   May 5, B2C Board Meeting. (7:00-9:00) Jay Cobau
     –   May 12, B2C May Member Meeting – Featuring “Velofix – The Bike shop that comes to you.”  Travis Londen.
     –   May 15, Malden Bike Safety Fair – 10:00-1:00 Janet Green
     –   June 5, Virtual B2C Day – 7:00 – 8:30 Janet Green
(8:55) Final thoughts (5 Minutes) – Jay Cobau
(9:00) Post-meeting Fun – Where on the Trail

Please email events@biketothesea.org or call us if you have any questions.

How to Attend Virtually

Register in advance for this meeting

After registering, you will receive a confirmation email containing information about joining the meeting.

Details

Date:
April 14
Time:
7:00 pm - 9:00 pm
Event Category: