Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

June 2020 Member Meeting

June 10 @ 7:00 pm - 9:00 pm

Come help Bike to the Sea plan future events, rides, and cleanups!

Please email events@biketothesea.org or call us if you have any questions.

How to Attend

Register in advance for this meeting

After registering, you will receive a confirmation email containing information about joining the meeting.

Agenda

(7:00) Introductions – Jay Cobau, Vice President, Bike to the Sea (5 Minutes)

(7:05) Ice-Breaker – Jim McGrath (20 minutes)
“Local hidden gems”. Share with the group a natural place in your backyard that make you feel good.

(7:25) Dockside Restaurant Update – Jay Cobau (5 Minutes)

(7:30) Northern Strand Project Update – Pete Sutton (15 Minutes)

(7:45) Report from June Board Meeting – Janet Green (10 Minutes)

(7:55) Virtual Bike to the Sea Day/Happy Hour – Janet Green (5 Minutes)

(8:00) 2020 Ride Status (5 Minutes) – Jay Cobau

(8:05) Solo Trail Cleanup Challenge (5 Minutes) – Jay Cobau

(8:10) Social Distance Bike Riding (15 Minutes) – Janine Venuti

(8:25) Upcoming Events (5 Minutes) – Jay Cobau
– July member meeting (Digital) (July 8) Jay Cobau

(8:30) B2C Open Positions – Jay Cobau (10 Minutes)
– Secretary.
– Assistant Treasurer

(8:40) Final thoughts (5 Minutes) – Jay Cobau

Details

Date:
June 10
Time:
7:00 pm - 9:00 pm
Event Category: