Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Member Meeting

June 8 @ 7:00 pm - 9:00 pm

Virtual Meeting

Our member meetings discuss upcoming events, trail progress and organization updates, and often feature guest speakers from area bike and trail advocates. It’s a great way for new or potential members to get involved in the organization!

Featuring

“2022 Bike to the Sea Day Recap” by Patrick Bibbins, Bike to the Sea board member

Full Agenda

  • (7:00) Introduction – Jay Cobau, Vice President, Bike to the Sea (5 Minutes)
  • (7:05) Ice-Breaker – Jim McGrath (15 minutes)
    • “Favorite Outdoor dining/picnic spot.”
  • (7:20) Stop and Shop Community Bag Program – Jay Cobau (5 Minutes)
  • (7:25) Report from May Board Meeting – Janet Green (10 Minutes)
  • (7:35) Northern Strand Project Update – Pete Sutton (5 Minutes)
  • (7:40) Report on past events (15 Minutes)
    • May 14, Malden Bike Safety Fair, Ferryway School Malden 10:00 AM – 1:00 PM (Bob Fitzpatrick)
    • May 15, Mystic River Herring Run and Paddle Bike Ride, 11:15 AM (Pete Sutton)
    • May 15, Everett Cleanup, 1:00 AM – 3:30 PM (Pat Bibbins)
    • May 21, Northern Strand Monthly Cleanup, Malden, 9:00 AM -12:00 PM (Jay Cobau)
    • June 1, B2C Board Meeting (Janet Green)
    • June 4, B2C Day Cleanup. Saugus/Lynn line (Jay Cobau)
  • (7:55) Bike to the Sea needs some help – Jay Cobau (5 Minutes)
  • (8:00) Upcoming events (10 Minutes)
    • June 9, Melrose Farmers Market. 2:00 PM – 6:00 PM (Janine Venuti)
    • June 18 Family Friendly Ride, 10:00 AM – 12:00 Noon. (Jay Cobau)
    • June 25, Northern Strand Monthly Cleanup, Salem Street in Revere, 9:00 AM -12:00 PM (Jay Cobau)
    • July 13, B2C Member Meeting – Virtual meeting 7:00 – 9:00 PM (Jay Cobau)
  • (8:10) Future events (Time permitting)
    • July 17, Walking tour of future paths in East Somerville. 5:00 PM (Jay Cobau)
    • July 23, Sand Sculpture Bike Ride. (Pete Sutton)
    • July 30, Northern Strand Monthly Cleanup, Essex Street in Saugus, 9:00 AM -12:00 PM (Jay Cobau)
    • August 16, Bike-Themed Trivia Night, Aeronaut Cannery & Taproom, 8:00 – 10:30 PM (Pete Sutton)
    • August 27, Northern Strand Monthly Cleanup, Earthworks Park in Everett, 9:00 AM -12:00 PM (Jay Cobau)
    • September 11, Bike to the Moon – Chinese Mid-Autumn Festival Ride with Chinese Culture Connection, 10:00 AM – 2:00 PM
    • September 24, Northern Strand Monthly Cleanup, Charles Ro parking lot in Malden, 9:00 AM -12:00 PM (Jay Cobau)
  • (8:20) 2022 Bike to the Sea Day Recap” by Patrick Bibbins, Bike to the Sea board member
  • (8:50) Final thoughts (10 Minutes) – Jay Cobau

Register

Please email events@biketothesea.org or call us if you have any questions.

Details

Date:
June 8
Time:
7:00 pm - 9:00 pm
Event Categories:
,
Website:
https://biketothesea.org/zoom-mm

Venue

Zoom Meeting
MA United States
View Venue Website