Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

July 2020 Member Meeting

July 8 @ 7:00 pm - 9:00 pm

Come help Bike to the Sea plan future events, rides, and cleanups!

Please email events@biketothesea.org or call us if you have any questions.

How to Attend

Register

After registering, you will receive a confirmation email containing information about joining the meeting.

Agenda

(7:00) Introductions – Jay Cobau, Vice President, Bike to the Sea (5 Minutes)
(7:05) Ice-Breaker – Jim McGrath (20 minutes)
“Post workout replenishment”. Share with the group your favorite go-to food or place to eat after an outdoor physical activity.

(7:25) Dockside Restaurant Update – Jay Cobau (5 Minutes)
(7:30) Northern Strand Project Update – Pete Sutton (15 Minutes)
(7:45) Report from July Board Meeting – Janet Green (10 Minutes)
(7:55) B2C Kiosk Status – Jay Cobau (10 Minutes)
(8:05) Solo Trail Cleanup Challenge (5 Minutes) – Jay Cobau
(8:10) Saugus Avenue Connector (15 Minutes) – Jim Tozza
(8:25) Upcoming Events (5 Minutes) – Jay Cobau
– August member meeting (Digital) (August 12) Jay Cobau
(8:30) B2C Open Positions – Jay Cobau (10 Minutes)
– Secretary
– Assistant Treasurer
(8:35) Stop and Shop Community Bag Program – Jay Cobau (5 Minutes)
(8:40) Final thoughts (5 Minutes) – Jay Cobau

Details

Date:
July 8
Time:
7:00 pm - 9:00 pm
Event Category:

Organizer

Bike to the Sea
Website:
www.biketothesea.org