Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Sept. 2020 Member Meeting

September 9 @ 7:00 pm - 9:00 pm

Come help Bike to the Sea plan future events, rides, and cleanups!

Please email events@biketothesea.org or call us if you have any questions.

How to Attend

Register in advance for this meeting

After registering, you will receive a confirmation email containing information about joining the meeting.

Agenda

(7:00) Introductions – Jay Cobau, Vice President, Bike to the Sea (5 Minutes)
(7:05) Ice-Breaker – Jim McGrath (20 minutes)
“A place you once called home.” Describe a place that you once called home and why you would or wouldn’t move back.
(7:25) Dockside Restaurant Update – Jay Cobau (5 Minutes)
(7:30) Northern Strand Project Update – Pete Sutton (15 Minutes)
(7:45) Construction progress update in pictures – Joe O’Neill/Jay Cobau (10 Minutes)
(7:55) Report from September Board Meeting – Janet Green (10 Minutes)
(8:05) Encroachments on the Northern strand – August Blake (10 Minutes).
(8:15) Signage Recommendations for the Northern Strand – Marilyn Andrews. (10 Minutes)
(8:25) Osprey Nest Update – Leslie Russo. (5 Minutes)
(8:30) Upcoming Events (10 Minutes) – Jay Cobau
– Sept. Socially distanced bike ride (September 13) Janine Venuti/Jay Cobau
– October member meeting (Digital, October 9) Jay Cobau
– October, Bread of life Drive by parade (Cancelled) Janet Green
(8:40) Final thoughts (5 Minutes) – Jay Cobau

Details

Date:
September 9
Time:
7:00 pm - 9:00 pm
Event Category: